Diensten

U bent op zoek naar iemand die uw verhaal kan vertellen?

U loopt vast bij het schrijven van uw tekst?

U vraagt zich af of uw tekst zijn doel wel bereikt?

U twijfelt of u niet iets over het hoofd heeft gezien?

U zoekt een freelance schrijver voor uw (thema)artikelen of interviews?

 

Hier bent u aan het juiste adres. Tekstbureau GreatWords corrigeert en redigeert. Herschrijft, als dit echt nodig is. Maar ik schrijf ook zelf, als u dit wilt. In overleg met u zet ik de best mogelijke tekst op papier. Of op uw website. Waar u maar wilt.

 

Werkwijze

Alles begint met overleg, in persoon of bijvoorbeeld telefonisch. In dit gesprek bepalen we wat uw wensen zijn en wat er precies moet gebeuren. Naar aanleiding hiervan krijgt u een concreet voorstel.

 

Correctie en redactie

GreatWords zorgt ervoor dat uw teksten vlot lopen, goed gestructureerd zijn en geen fouten bevatten. Samen met u kijk ik wat er nog aan een tekst moet gebeuren en afhankelijk daarvan geef ik u een inschatting van de tijdsduur.

 

Teksten

Samen kijken we wat u precies zoekt. Wat wilt u bereiken met uw tekst? Welke toon hoopt u te treffen? Tijdens dit overleg bespreken we de details, de grootte van de tekst en de tijdsplanning.

 

Kosten

Het exacte uurtarief komt meestal in onderling overleg tot stand en is afhankelijk van onder andere de moeilijkheidsgraad en de tijdsduur van de opdracht. Hiernaast breng ik een reiskostenvergoeding van € 0,30 per km in rekening, waarbij reistijd verder niet als uren in rekening wordt gebracht. Voor vertalingen geldt een tarief per woord. Prijzen zijn exclusief btw.

 

Afspraak

Met een heldere briefing en een goed gesprek vooraf kan ik u een aardige inschatting geven van hoeveel tijd ik verwacht bezig te zijn. Wanneer we de details van de opdracht hebben doorgesproken, krijgt u van mij een concreet voorstel waarin staat wat u precies van mij kunt verwachten, wanneer en tegen welk bedrag.

0 november 10, 2014