Diensten

Je bent op zoek naar iemand die jouw verhaal kan vertellen?

Je loopt vast bij het schrijven van je tekst?

Je vraagt je af of je tekst zijn doel wel bereikt?

Je wilt foutloos en toegankelijk communiceren?

 

Hier ben je aan het juiste adres. Tekstbureau GreatWords corrigeert en redigeert. Herschrijft, als dit echt nodig is. Maar ik schrijf ook zelf, als je dat wilt. In overleg met jou zet ik de best mogelijke tekst op papier. Of op je website. Waar je maar wilt.

 

Werkwijze

Alles begint met overleg, in persoon of bijvoorbeeld telefonisch. In dit gesprek bepalen we wat je  wensen zijn en wat er precies moet gebeuren. Naar aanleiding hiervan krijg je een concreet voorstel.

 

Correctie en redactie

GreatWords zorgt ervoor dat je teksten vlot lopen, goed gestructureerd zijn en geen fouten bevatten. Samen met jou kijk ik wat er nog aan een tekst moet gebeuren en afhankelijk daarvan geef ik je een inschatting van de tijdsduur.

 

Teksten

Samen kijken we wat je precies zoekt. Wat heb je nodig? Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken met je tekst? Tijdens dit overleg bespreken we de details, de grootte van de tekst en de tijdsplanning.

 

Kosten

Het exacte uurtarief is afhankelijk van onder andere de moeilijkheidsgraad en de tijdsduur van de opdracht. Hiernaast breng ik een reiskostenvergoeding van € 0,30 per km in rekening, waarbij reistijd verder niet als uren in rekening wordt gebracht. Voor vertalingen geldt een tarief per woord. Prijzen zijn exclusief btw.

 

Afspraak

Met een heldere briefing en een goed gesprek vooraf kan ik een aardige inschatting geven van hoeveel tijd ik verwacht bezig te zijn. Wanneer we de details van de opdracht hebben doorgesproken, krijg je van mij een concreet voorstel waarin staat wat je precies van mij kunt verwachten, wanneer en tegen welk bedrag.

0 november 10, 2014